Uusimmat kuvat

Uutiset

19.1.2022PÄIVITYKSIÄLue lisää »19.1.2022Uusi uutinen on uutisten päivitys :)Lue lisää »6.2.2020päivityksiä 6.2.2020Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:410751 kpl

Agi- reenit

Tiistai 4.1.2011 klo 21.01 - Ansku


 

Eilen päästiin vihdoin reenaamaan agia, pakkanen oli alle -10, mikä on pakkasrajana noilla Elinan yksäreillä. Viimeksi ollaan kisattu/oltu esteillä Hollannissa, marraskuun lopulla.

Mukana eilen oli Riesu ja Vitti.

Riesu reenas ongelmaestettään  eli keinua, sekä päähän juoksua että loppu-osaa. Molempia haettiin sekä vauhtia että varmuutta. Sain Riesun nyt tosi hyvin hetsattua ja Riesu kyllä kulki lujaa.

Vitti reenas keppien sisäänmenoja sekä sivusuuntaista irtoamista niillä.  Takaa leikkauset menivät kepeille varsin mallikkaasti mutta suora putki ja avo-kulma olivat onkelmallisia, ei kylläkään Vitille vaan minulle. Täytys kyllä oppia malttia, eikä hosua niin vietävästi että unohtaa ohjaamisen, ja sen kuuluisan rintamasuunnan

Minna reenas BeeBeen kanssa keppejä ohjureilla sekä kontakteja.

Nyt on sitten taas tarkoitus reenata vähän enempi eli lyhyesti mutta laadukkaasti. Tosi hyvä kun on kaveri jonka kanssa voi reenata, itse kun ei virheitään aina huomaa. Ja kun vielä ollaan molemmat sanovaista sorttia niin hyvä tulee....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini