Uusimmat kuvat

Uutiset

19.1.2022PÄIVITYKSIÄLue lisää »19.1.2022Uusi uutinen on uutisten päivitys :)Lue lisää »6.2.2020päivityksiä 6.2.2020Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:410829 kpl

Oikku&Vitti

Tiistai 14.6.2011 klo 1.15


Olemme kasvatuksessamme pyrkineet suosimaan mahdollisimman lähellä nollaa olevia sukusiitosprosentteja.Mutta tämä Vitin ja Oikun yhdistelmä on tässä poikkeus. Yhdistelmä linjaa kantanarttuumme Nalle-Haukun Lottaan viidessä polvessa 6.25%
Perustelut:
Lotalla on mielestämme kohtuullinen jälkeläisnäyttö sekä L & M-pentueissa sekä harrastus-että terveyspuolella:
Lotta on perusterve koiruus joka yhä kisaa agia, 9.5 vuotiaana, medi3:ssa vailla terveys tms ongelmia.
Oikku on mieskoira minun makuuni, säpäkkä kaikessa mitä tekee/harrastaa.Agissa se on yksi nopeimpia schapeja mitä olen nähnyt, tokossa innokas ja motivoitunut, paimennuksessa työskentelee hienosti eikä ota `hernettä nenäänsä`pienistä. 
Kooltaan Oikku on pienehkö uros, hiukan vajaa 43cm, eli medi-kokoinen, mikä on mielestäni erinomainen juttu.Nykyään näkee, minun makuuni, sekä suomessa että ulkomailla aivan liian suuria ja yliturkkisia koiria.Rotumääritelmän mukaan urosten koko on 43-50cm. 
Odotan innolla tätä yhdistelmää :)
Ai niin, Oikku on myös Vitin idolli NRO:1....... :)


Kommentit

15.6.2011 8.56  Henrika ja Börje

ANSKU!! Että Oikku ja Vitti, voiko vielä peruuttaa oman raskauden ;) No, onneksi aika ei liikene tällä hetkellä koiraharrastamiseen ja "sohvaperunaksi" ei tästä yhdistelmästä edes viitsisi ottaa/etkä taitaisi antaakaan =) Onnea perheenlisäyksiin nyt ja myöhemmin!! Börjeltä tassumoro ;)

15.6.2011 10.52  Ansku

Moi :)
Kiitokset toivotuksista ja tsemppiä myös sulle, ei ole varmaan ollut helppoa näillä helteiltä.Terveiset täältä myös Börjelle, hänestähän tulee nyt oikeen tuplasti ISO-ISÄ :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini