Uusimmat kuvat

Uutiset

19.1.2022PÄIVITYKSIÄLue lisää »19.1.2022Uusi uutinen on uutisten päivitys :)Lue lisää »6.2.2020päivityksiä 6.2.2020Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:410811 kpl

Päivitystä 5.6.2016

Maanantai 5.6.2017 klo 14.21


Ei voisi kasvattaja olla enempi ylpeä kasvateistaan :) niin upeita harrastustuloksia ollaan viime vuosina tehty :)

S-pentueeseen on saatu nyt kolmas  agilityvalio kun saimme Koppalaiselle näyttelytuloksen haettua. Ritu & Z käynnistivät AVA-kellon... joten odotettavissa neljäs AVA koira s-pentueeseen :)

Agilityn SM-kilpailut lähestyvät ja Puupartalaisia on yksilöissä 6 koirakkoa :

Mervi & Miina

Kati & Seela

Ritu & Z

Ansku & Koppalainen

Janne & Heta

Kati & Hiltsu

joukkueessa lisäksi vielä Ninni & Oikku

Puuparran agi-koulutusviikonloppu oli todella upee. Mahtavaa yhteistyötä ja huikeaa kehitystä kaikilla koirakoilla joten odotettavissa on lisää upeita tuloksia tulevaisuudessa...

Eniten kyllä olen ylpeä siitä että kaikilla koirakoilla oli oikeesti kivaa radalla. Vaikka reenataan tosissaan niin ei kuitenkaan oteta lajia vakavasti. Iloinen yhdessä tekeminen oli nähtävissä kaikilla koirakoilla ja sehän se on pääaasia rakkaassa harrastuksessamme :)

Toko tuloksista on viime aikoina vastannut lähinnä Tiia kera Vempin. Hienoa tulosta ovat tehneet toko-rintamalla aina joukkue-sm-kisoja myöden :) Todella upeeta yhteistyötä heiltä kisoista toiseen :) Myös Marika kävi `salaa´kisaamassa Hetan kanssa ja jäi harmittavan vähän ykköstulosesta. Upeelta näyttää myös heidän tokoilut.

Kävimme Vitin kanssa rally-toko-kokeessa ja hienosti selvisimme, kartturista huolimatta ;) Tämä tuntuisi olevan Vitille ihan kymppi laji joten yritän opetella `tykkäämään` tästä, minulle vieraasta, lajista. Temppujen opetteleminen on tosi kivaa mutta niiden tekeminen peräjälkeen kisaradalla on minulle kyllä haasteellista, onneksi Vitti on taitava :)

Loppuvuodesta on edessä erittäin mieluinen reissu Hollantiin. Tarkoituksena on astuttaa Heta, Puuparran Vuokko. Kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa ja yhdet agi-reenitkin on jo alustavasti sovittu ( Koppiksen kanssa). Mukaan lähtee vielä mitä parhainta seuraa kun Hetan omistajat Marika&Janne ovat lähdössä mukaan :) Kovasti olen jo innoissani tästä yhdistelmästä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini