Uusimmat kuvat

Uutiset

19.1.2022PÄIVITYKSIÄLue lisää »19.1.2022Uusi uutinen on uutisten päivitys :)Lue lisää »6.2.2020päivityksiä 6.2.2020Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:421485 kpl

Päivitystä :)

Tiistai 21.2.2017 klo 21.48

Hiukan on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä joten jospa nyt laitettas muutama rivi kuulumisista :)

Hiukan vajaa vuosi sitten jouduimme luopumaan rakkaasta Lotasta. Ikää Lotalla oli hiukan yli 14 vuotta. Lotta oli ensinmäinen schapeni ja minulle niin rakas etten ilman kyyneliä saa tätä kirjoitettua. Ikävä on todella kova edelleen.

Myös Senni, Puuparran Leeni, Lotan L-pentueesta siirtyi sateenkaarisillalle, Lotan seuraksi, viime vuonna, 12 vuoden iässä. ´Konstaapeli `säilyy muistoissamme. Osanottomme perheelle.

Sitten iloisempiin uutisiin. Kenneliin on päivitysten välillä syntynyt pari pentuetta. Molemmissa emänä Välkky, Puuparran Sissi :)

Harrastuspuolelta on myös iloista kerrottavaa:

Kenneliin on saatu ensinmäinen rally-toko valio, Puuparran Mimmi, Molla , kartturinaan Marketta Kulo. Mollahan oli jo aiemmin toko-valio.

S-pentueeseen on saatu  kolme agility valiota:

Puuparran Saimi, Miina on sekä agilityvalio että hyppy-valio, kartturinaan Mervi Turunen :)

Puuparran Salli, Seela kartturinaan Kati Rouhento saivat agilityvalion arvon viimevuonna :)

Puuparran Saara, Koppalainen, on näyttelytulosta vaille agilityvalio :)

Puuparran Ruusa, Vitti kävi myös näytelmissä pyörähtämässä. Vitti oli erikoinäyttelyn paras veteraani schape ja samalla myös ROP ( paikalla lähes 100 schapea). Isossa kehässä vielä BIS4 veteraani.  Voittaja näytelmissä käytiin myös lauantaina ja kenneliin tuli 2 veteraani voittaja titteliä Puuparran Max, Oikku, oli vsp-vet ja Vitti oli rop-vet.

Todella aktiivista harrastusporukkaa meillä :) Paljon on tuloksia eri lajeista, yritän päivitellä niitä tuonne kotisivujen tulokset osioon.

Puuparran leiri oli viime vuonna itäisessä suomessa ja osanotto oli kiitettävää. Kiitokset kaikille osallistujille, oli tosi mukava leiri :)

Syyspuolelle suunniteilla pentue, uros vielä etsinnässä. Kunhan sen löydän niin päivittelen sitten Pentuja osiota.

Tässäpä lyhyesti kuulumiset :)

Kommentoi kirjoitusta.